Dit is de forumsite speciaal gericht op de liefhebbers en eigenaren van de Porsche 924/944/968. Dit is een enorm actief forum waar echt van alles over deze Porsches is te vinden en is dan ook een echte aanrader. Ook ik ben redelijk actief op dit forum waar naast allerlei (technische) wetenswaardigheden ook een actief meetings-beleid wordt gevoerd. Van deze meetings worden natuurlijk door mij allerlei foto-impressies gemaakt welke op deze site op de www.944forum.com pagina's zijn terug te vinden.

Oorspronkelijk heette dit forum porsche-944.nl, echter door omstandigheden is de domeinnaam komen te vervallen. Om nu te voorkomen dat deze drukbezochte website te lang uit de lucht zou blijven is derhalve besloten de site onder de naam 944 Forum.com bij een andere provider onder te brengen. Mocht het in de toekomst alsnog lukken om de domeinnaam terug te krijgen dan bestaat de mogelijkheid dat deze site weer onder haar oude benaming zal worden gevoerd. Het complete verhaal is ook terug te vinden op het forum van 944 Forum.com.


_______________________________________________________________________________________________________________________________________

De foto's in de berichten worden meestal in een slide-show weergegeven. Door op de foto in het bericht te klikken kan de slide-show worden gestart.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

woensdag 12 oktober 2011

BBQ-meeting Drachten 16-06-2007

Geen opmerkingen:

Een reactie posten